L'ocupació hotelera supera el 70% durant la Setmana Santa a la Costa Brava centre

Baix Empordà

Data: 31/03/2018

Intervenen: Martí Sabrià, grup Costa Brava centre / Irene Elías, Park Hotel San Jorge

Tot i que ha costat i l'hivern s'ha fet molt llarg, la Setmana Santa ha tornat a omplir els carrers i establiments a la Costa Brava centre. Bars, restaurants i terrasses, sobretot, però també hotels han donat arrencada a la temporada. En aquest darrer cas, les places hoteleres han mostrat una ocupació de més del 70% entre el dijous i el dilluns.

Si bé és cert que l'ocupació no ha estat la d'altres anys per Pasqua s'ha de tenir en compte que enguany aquestes dates han caigut molt aviat i que les temperatures no hi han ajudat. Tot i així l'arribada de la Setmana Santa serveix per reactivar els negocis d'hostaleria i turisme, i és que més de la meitat de les places són de temporada. En alguns llocs, veient que no s'acabaven d'animar les reserves s'ha optat per rebaixar preus. La bona notícia d'aquest any és que el dilluns comencen les vacances a França i, per tant, es passarà d'uns dies de mercat interior a uns altres d'internacional sense descans pel mig. 

La Setmana Santa servirà per encarar l'abril amb optimisme, tot i que, per contra, pot ser que aquest mes es faci massa llarg. El pont de l'1 de maig serà la propera gran cita. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia