Operadors turístics nord-americans visiten el Baix Empordà

Operadors turístics nord-americans visiten el Baix Empordà per conèixer les ofertes turístiques que ofereix la comarca i poder-les recomanar als ciutadans dels Estats Units. Es tracta d'un pla de la Generalitat per atraure nord-americans a Catalunya. Aquest cap de setmana es va fer una trobada amb una quarantena d'operadors i agents turístics amb empresaris catalans i després es fan fer cinc viatges, un d'ells com dèiem al Baix Empordà.

Operadors turístics, agents de viatges dels Estats Units han fet una sortida amb la barca llatina de Palamós per conèixer les ofertes que ofereix aquesta zona de la Costa Brava.

Una quarantena d'operadors turístics es va reunir aquest cap de setmana a Catalunya amb empreses i entitats del sector turístic català per donar a conèixer l'oferta i comercialitzar-la. Un dels viatges programats va ser aquest a Palamós. Aquí al Baix Empordà també van participar en una activitat gastronòmica a Fonteta i van fer una vista a Pals i a l'Espai Sa Calma. Tot això per poder conèixer in situ els atractius de la comarca, el turisme cultural, gastronòmic i d'actiu-natura.

Catalunya vol recuperar el turisme nord-americà i per això Turisme de la Generalitat ha impulsat aquest esdeveniment. Després de dos anys de pandèmia hi ha noves oportunitats i experiències i els observadors, expliquen que necessiten conèixer-ho per poder recomanar-ho als passatgers. Asseguren que molta gent està interessada a visitar Catalunya .

Aquesta acció forma part del pla Catalunya reconnects USA, , dotat amb 830.000 euros i destinat atraure de nou el turista nord-americà. Per això, es vol donar a conèixer les potencialitats de la destinació catalana a un visitant més enllà de les grans ciutats perquè tingui una experiència més local i perquè escullin fer estades més llargues.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia