Platja d'Aro treballa per obtenir Next Generation destinats al turisme de sol i platja

Castell-Platja d'Aro i s'Agaró s'està promocionant en diverses fires turístiques d'arreu de l'Estat i Europa. Un dels objectius enguany en l'àmbit de turisme és aconseguir fons europeus Next Generation. D'altra banda, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona està aprofitant per materialitzar acords amb companyies aèries o amb operadores de transport com RENFE.

Platja d'Aro treballa per obtenir la subvenció dels fons europeus Next Generation destinats al turisme de sol i platja. Aquesta fita és un dels temes que l'Ajuntament va abordar amb l'Agència Catalana de Turisme durant la fira Fitur a Madrid aquest gener. De fet, El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, va anunciar 50 milions d'euros previstos pel Pla de sostenibilitat de turisme on es preveu potenciar les destinacions de sol i platja i un turisme més sostenible.
 

Una de les converses potents que vam tenir i aprofitant el pla estratègic que tenim és que els propers fons Next Generation aniran destinats a les destinacions que en diuen madures, de sol i platja. I, per tant, aquesta és la feina que tenim ara, que és aprofitar aquests fons Next Generation que han d'anar a una destinació que porta el títol de Platja d'Aro. - Jenny Xufré, regidora de turisme de Castell-Platja d'Aro s'Agaró

Platja d'Aro no només s'ha promocionat en aquesta fira, sinó que aquests mesos ho està fent en d'altres d'arreu d'Espanya i Europa per recordar i recuperar els mercats estatals i estrangers.

En fires com la de Madrid, Platja d'Aro hi ha anat sota el braç del Patronat de Turisme Costa Brava Girona per tal de divulgar l'oferta turística de la demarcació i reforçar el posicionament i la presència de la marca. Durant les jornades del certamen els representants gironins es van reunir amb professionals del sector per estudiar propostes de col·laboració. En aquest sentit, el Patronat de Turisme va instrumentalitzar un acord amb l'operadora Renfe per tal d'aplicar descomptes als passatgers vinculats amb el turisme de negocis. També van parlar amb diverses companyies aèries interessades a operar a l'aeroport de Girona.

Enguany el Patronat de Turisme també va assistir per primera vegada a Fitur Sports i Fitur Cruises, espais específics per promocionar l'oferta de turisme esportiu de la demarcació de Girona i la marca Costa Brava Cruise Ports. Unes reunions on es va poder percebre l'optimisme per aquesta nova temporada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia