Torroella de Montgrí i l'Estartit a punt de rebre turistes

Des de Setmana Santa que la comarca ja ha començat a rebre turistes no només de proximitat, també d'arreu d'Europa. A Torroella Montgrí i l'Estartit ja ho tenen tot a punt per a aquest estiu. Preveuen una bona temporada i esperen rebre sobretot holandesos i francesos.

Torroella de Montgrí i l'Estartit ja està a punt per rebre turistes. L'Ajuntament és optimista i preveu una bona temporada després de dos anys colpejats per la pandèmia. La localitat ha recuperat aquests darrers estius el turisme de proximitat i esperen que es mantingui. A més, ja han notat la presència de turistes estrangers, sobretot holandesos i francesos.

L'àmplia oferta cultural programada per aquest estiu com també la resta d'atractius fa preveure molts visitants a la zona.
L'Ajuntament treballa per readaptar el servei de neteja i preveu reforçar la vigilància, sobretot en dies puntuals on es preveu més abundància de gent com per exemple per Sant Joan.

Pel que fa a les platges ja estan llestes per ser ocupades i concorregudes. Enguany serà l'últim on hi haurà l'equipament actual. Per la pròxima temporada es preveu unificar-ho tot amb un mateix disseny; lavabos, passeres, jocs infantils... i així renovar-lo i millorar-lo per fer-lo més sostenible, adequat segons l'espai i a la vegada més atractiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia