Aquest agost s'espera una ocupació hotelera d'un 75% a la Costa Brava

Baix Empordà

Data: 30/07/2020

INTERVÉ: Martí Sabrià, gerent de la Unió d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre

Les circumstàncies actuals fan que sigui molt difícil fer previsions del turisme que ha d'arribar a la Costa Brava de cara el mes d'agost. Des de la Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava ens informen que durant la primera setmana de juliol hi va haver un 67% d'ocupació en els hotels. Tot i ser un 15% menys que l'any passat, és un bon percentatge tenint en compte la pandèmia.

La cosa s'ha complicat des dels últims rebrots a Catalunya i els consells dels governs d'alguns països europeus, sobretot pel que fa a França. Esperaven fer una segona quinzena de juliol millor que la primera però sembla que els resultats finals seran inferiors.
Pel sector hoteler de la Costa Brava, la tendència d'un any habitual és superar les xifres del mes de juliol durant l'agost. Per tant, en aquest mes d'agost tan excepcional, s'hauria de superar el 60% d'ocupació. En els darrers estius es va arribar a un 93% d'habitacions ocupades. En aquest 2020 la Unió d'Hostaleria i Turisme espera arribar a un 75% o 80% tot i que no ho poden assegurar.
En la situació d'incertesa permanent en què vivim és complicat fer previsions, ja que no es pot saber on hi poden haver nous rebrots. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia