La Bisbal d'Empordà acull el primer workshop del projecte europeu d'artesania COOP'ART

Intervenen: Lluís Sais, alcalde de la Bisbal / Isaac Albert, diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona

La Bisbal d'Empordà acull des d'aquest dijous i fins divendres el primer workshop del programa europeu COOP'ART. Els 14 socis del projecte juntament amb diversos artesans d'entre França i Catalunya s'han reunit en aquesta pionera reunió de treball que pretén fomentar una estratègia compartida d'innovació i desenvolupament sostenible de l'artesania i potenciar l'intercanvi entre artesans de banda i banda de la frontera.

El workshop ha començat amb la presentació d'un estudi de mercat sobre oficis artesans com a vector d'atractiu turístic d'un territori i d'altres investigacions pròpies de cadascun dels associats. 

El programa de les jornades inclou el treball en grup per reflexionar sobre una estratègia comuna per posar en valor l'artesanat artístic pels turistes, una trobada entre els participants i professionals de l'artesania de La Bisbal o una visita al Terracota Museu. 

Un dels convidats al workshop ha estat la Diputació de Barcelona, que ha ressaltat la importància de crear coneixement i projectes per valoritzar l'artesania per no perdre identitat comercial. 

Fons europeu FEDER 
El projecte COOP'ART ha estat cofinançat en un 65% per un Fons Europeu FEDER per reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera entre Espanya, França i Andorra. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia