Sant Feliu reaprova la urbanització de la Riera de Sant Pol per via telemàtica

Intervé: Josep Saballs, regidor d'Urbanisme de Sant Feliu de Guíxols

El ple de Sant Feliu de Guíxols va aprovar per via telemàtica el cobriment de la Riera de Sant Pol. Es tracta de la segona vegada que s'aporta a aprovació aquest tema després que s'hagués d'aturar l'anterior per uns dubtes sobre les afectacions de les obres sobre una finca privada.

Segons va explicar el regidor d'urbanisme, Josep Saballs, després de l'anterior aprovació el setembre del 2019, en el període d'exposició pública es va trobar una contradicció entre les afectacions que marcava el cadastre, el POUM i el registre de la propietat que van obligar a modificar el projecte.Segons l'estudi fet l'afectació no es trobaria en el cobriment sinó que vindria després, un cop s'urbanitzi el cobriment. La licitació del qual està prevista pel maig.
 

Projecte en dues fases, avantsala de la reforma del Passeig


El projecte tindrà un cost aproximat de poc més de mig milió d'euros i dues fases. Una primera de cobriment, la que es va aprovar aquest dijous, i una segona d'urbanització de l'espai cobert.

L'objectiu del govern és tenir-ho fet l'estiu del 2022.  La cobertura de la riera de Sant Pol és un primer pas per la important reforma de la façana marítima de Sant Pol que vol resoldre l'Ajuntament de Sant Feliu en aquest mandat.
 
 
NOTÍCIES RELACIONADES

L'Ajuntament de Sant Feliu cobrirà la riera de Sant Pol i obrirà un nou vial (25-09-2019)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia