Palamós ja està a punt per inaugurar oficialment la temporada d'estiu 2024

Palamós

Data: 12/06/2024

Estem a les portes d'inaugurar, oficialment, l'estiu 2024. Per aquest motiu, els municipis de la Costa Brava ja fa setmanes que treballen per tenir-ho tot enllestit i oferir en ple rendiment tots els serveis a la població i als visitants. Palamós, per exemple, ja té les platges a punt, i a més a contribuït a la recuperació de les de Sant Antoni.

Les imatges que veureu en pantalla són de com es va viure l'estiu passat a Palamós, però ja estem molt a prop de tornar a veure de nou la platja i els carrers palamosins plens de gom a gom de visitants que aprofiten les vacances per fer pas per la vila. El municipi, tal com ens ha explicat el regidor de promoció econòmica, ja està a punt per rebre tota aquesta multitud de turistes.

La previsió d'ocupació per aquest estiu 2024 és bona, i més després de les bones xifres que s'han anat assolint els caps de setmana d'hivern, però sobretot després de veure el bon inici que ha tingut la temporada turística amb el Festival Terra de Mar i la Fira de la Gamba.

D'altra banda, ja queden molt pocs dies per veure Palamós vestit de Festa Major. Les activitats d'enguany s'inicien ja el divendres 14 de juny i s'allargaran fins al dia 30, tot i que la major part del gruix de la programació esdevindrà entre el divendres 21 -quan se celebrarà la XXVI edició de 'La Primera nit d'estiu'-, i el dimecres 26, quan hi haurà els ja clàssics Focs Artificials de Cloenda de Festa Major. La programació es pot consultar a la web de l'ajuntament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia