Palafrugell projecta un nou aparcament gratuït al carrer Marçal de la Trinxeria

Palafrugell

Data: 16/01/2024

El futur aparcament, situat al carrer de Marçal de la Trinxeria, és una ubicació que no es troba al nucli més cèntric del municipi, però sí als indrets més propers a l'espai comercial de la vila. L'aparcament comptarà amb un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics.

Palafrugell comptarà amb un nou aparcament molt proper a la zona del centre de la vila que té com a objectiu continuar oferint places públiques d'estacionament al voltant de l'espai més comercial de la vila. Així, la construcció del nou aparcament que s'està projectant està situat al carrer de Marçal de la Trinxeria.

Els vehicles que hi estacionin hauran d'accedir-hi conduint des de l'entrada del mateix carrer, però es podrà arribar caminant des del carrer de Torres i Jonama, fet que el fa més proper l'accés a la zona centre del municipi.

També es comptarà amb dues places reservades per a vehicles elèctrics i una plaça per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda. El que dirigeix la projecció del consistori cap a un futur més sostenible i en consonància amb l'evolució de les energies renovables.

El termini d'execució de l'obra és de dos mesos i s'ha adjudicat per un import de més de cent disset mil euros, dels quals es compta amb la participació d'una ajuda europea a través dels fons Next Generation, amb un total de 76.800 euros.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia