L'ocupació hotelera ha superat el 70% durant el pont de maig

Intervé: Anna Nadal, recepcionista del Càmping Mas Patoxas de Pals

Carrers i terrasses plens durant aquest darrer pont de l'1 de maig. La Costa Brava ha estat una vegada més una de les destinacions preferides pels turistes catalans i els negocis hotelers han arribat a unes dades d'ocupació superiors al 70%.    

Després d'una Setmana Santa molt matinera i freda que va portar menys gent de l'habitual, aquesta era la primera gran prova de foc de la temporada per l'hostaleria al Baix Empordà. Les expectatives s'han complert i l'afluència de gent, la majoria turistes nacionals però també molts francesos, ha estat important. 

Hotels, càmpings i altres establiments també han aprofitat per arrencar amb la seva oferta  de serveis propis de temporada. En aquest sentit, ara l'activitat ja no cessarà fins passat l'estiu, primer només els caps de setmana i després cada dia. 

El pont de quatre dies ha estat marcat per un temps irregular i només el dissabte va ser assolellat i calorós. La gent, però, no ha deixat de sortir als carrers, i més si es té en compte les possibilitats lúdiques i culturals que hi ha hagut a la comarca aquests dies, com per exemple el Flors i Violes a Palafrugell, L'Empordà Cuina i Salut a Torroella o el Carnaval dels Carnavals a Platja d'Aro.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia