Comença l'ampliació del viver d'empreses Altamar

A finals de novembre el viver d'empreses de Calonge i Sant Antoni disposarà de quatre despatxos més. S'han iniciat les obres d'adequació per ampliar aquest viver d'empreses aquest desembre complirà dos anys de la posada en funcionament. Una ampliació de la oferta de serveis per emprenedors que ja estava prevista tenint en compte l'activitat empresarial que s'hi desenvolupa. Es preveu que pel congrés d'emprenedoria que es celebrarà d'aquí a dos mesos les obres d'ampliació del viver estiguin enllestides. Es construiran quatre nous despatxos, s'adequa una zona pels tècnics del viver i també pels treballadors de l'àrea de promoció econòmica així com també es crearà una nova sala TIC. D'aquesta manera es dona resposta a les necessitats creixents que s¡han creat a l'entorn dels emprenedors que es volen instal·lar a Sant Antoni. L'Ajuntament del municipi fa temps que treballa per adaptar-se a les demandes de la societat que passen per un món amb el treball en xarxa, en el que en poc temps es calcula que el 90% de les feines no disposaran d'un lloc físic de treball.

Fins a dia d'avui el viver d'empreses Altamar consta de 5 despatxos i 10 espais coworking, 4 dels quals són full time i els 6 restants a temps parcial. De cara l'any que ve, i en una tercera fase ja preveuen una nova ampliació per posar a disposició més despatxos que puguin donar servei, entre tots, a una vintena d'emprenedors.

El viver d'empreses és una de les dues potes principals de la plataforma Altamar, nascuda per captar talent i noves inversions a Calonge. L'altre gran pilar és el parc d'activitats econòmiques, que en els darrers dos anys ha passat del 60% d'activitat a gairebé un 87%. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia