Neix RE_Palafrugell, un espai de reflexió amb activitats d'oci i de l'àmbit professional

Palafrugell

Data: 17/10/2022

Neix RE_Palafrugell, un espai de reflexió a través d'activitats d'oci i de l'àmbit professional. Les jornades se celebraran del 21 al 23 d'octubre com a alternativa a la desestacionalització del turisme.

L'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell ha impulsat la iniciativa RE_Palafrugell amb l'objectiu de crear un espai de reflexió a través d'activitats d'oci i també en l'àmbit professional.

D'una banda, es presenten 45 iniciatives per mostrar alternatives de fer turisme al municipi tenint en compte criteris mediambientals i socioeconòmics. Entre les activitats hi ha una sessió de ioga, un taller de cosmètica natural, una pedalada popular amb família o tast de vins.

Aquestes activitats locals per gaudir de manera conscient i per desestacionalitzar el turisme es realitzaran el cap de setmana del 22 i 23 d'octubre.

D'altra banda, dins de la proposta RE_Arquitectura s'oferiran ponències sobre materials, estructures i exemples d'edificacions que tenen en compte criteris de sostenibilitat aplicables a l'arquitectura. Això serà el divendres 21 d'octubre a l'auditori del jardí botànic de Cap Roig.

Aquesta serà la primera edició de l'esdeveniment i es preveu que tingui continuïtat i que s'ampliï o l'agafi el relleu altres sectors.

A més a més, empreses d'allotjament del municipi oferiran un 20% de descompte en les reserves durant aquests tres dies i restaurants oferiran un menú especial. Els comerços també s'uneixen a la iniciativa i promouran els productes i marques que vagin en la línia de l'esdeveniment.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia