Calonge serà seu de la primera oficina de PIMEC a la Costa Brava

Calonge i Sant Antoni

Data: 28/11/2022

PIMEC Girona crearà una oficina d'atenció a pimes i autònoms a la Costa Brava Centre, en conveni amb l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. El consistori els cedirà un despatx situat al Viver d'empreses Altamar i des d'allà PIMEC oferirà serveis de suport, informació, i formacions personalitzades.

Actualment PIMEC compta amb una xarxa de 19 seus, delegacions i oficines repartides per tot Catalunya -i una a Brussel·les-. Les principals se situen a les quatre capitals de província catalanes, i la resta s'han anat instal·lant en zones amb una personalitat singular o un cert pes específic dins el teixit empresarial del territori. Entre altres indrets, PIMEC està present al Maresme, Baix Llobregat, Baix Penedès, l'Anoia o Terres de l'Ebre. On no compten amb cap seu és, més enllà de la capital, és a cap de les comarques de Girona. Tanmateix, aquest fet canviarà aviat després d'aquesta signatura. Es tracta d'un conveni que ha signat PIMEC i l'Ajuntament de Calonge per ubicar-hi la primera oficina de comarques gironines fora de la mateixa ciutat de Girona.

L'Ajuntament cedirà un despatx situat al Viver d'empreses Altamar de Sant Antoni per fixar-hi la que s'anomenarà oficina de PIMEC Costa Brava, des d'on la patronal vetllarà pels interessos de pimes i persones autònomes de la comarca, així com es promouran accions i serveis de suport que els facilitin la millora i el desenvolupament de les seves micro, petites o mitjanes empreses.

Concretament, s'organitzaran cursos de formació subvencionada, networkigs i xerrades d'interès, s'oferirà informació i acompanyament en el procés de digitalització de les empreses a través del Kit Digital i s'implementarà al territori el programa "Pla de competitivitat". D'altra banda, la patronal desplegarà també al territori el programa "Relleu Pime", i el programa "PIMECGNOSIS", i es farà recerca d'un grup d'usuaris del territori per tal que participin en el projecte "Consolida't".

El motiu d'escollir Calonge com a seu de l'oficina de la Costa Brava recau en l'aposta del municipi per l'empresariat i l'emprenedoria. De fet, l'acord es va signar coincidint amb la celebració de la 5a edició del Congrés d'Emprenedoria Altamar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia