En marxa les obres del nou Centre Tramuntana a Sant Feliu de Guíxols

En marxa les obres del nou Centre Tramuntana, que s'ubicarà a l'Avinguda Europa, a Sant Feliu de Guíxols i s'allargaran cinc mesos. Un nou edifici molt esperat després d'estar ubicats durant vint anys en unes instal·lacions provisionals. Finalment usuaris i professionals podran traslladar-se i estrenar el nou projecte l'any que ve.

Les obres del nou Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols ja han començat. L'edifici s'aixecarà en aquest terreny just al costat del CEIP Baldriri Reixac, a l'avinguda Europa. És una actuació molt esperada i és que l'actual centre s'ha fet petit i ja fa vint anys que se situa al carrer Nou dels Garrofers a l'edifici de l'escola bressol de manera provisional.

Els mòduls es preparen per abastir totes les aules i podran acollir uns 25 usuaris. La intenció és dividir el centre en tres sales, una destinada a fisioteràpia i logopèdia, un despatx, una sala polivalent, entre altres. El projecte s'ha treballat des de l'Ajuntament conjuntament amb l'associació de Familiars, Tutors i Usuaris del Centre Tramuntana amb l'objectiu de dignificar l'espai.

El cost de les obres puja al voltant de 850.000 euros i es preveu que d'aquí cinc mesos els treballs estiguin enllestits i, per tant, els usuaris i professionals podrien traslladar-se la primavera de l'any que ve.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

AFATRAM - ASSOCIACIÓ FAMILIARS C. TRAMUNTANAfa 35 dies
Els usuris del centre Tramuntana de Sant Feliu i els seus familiars estem satisfets amb l'inici de les obres del nou centre. És un centre molt esperat i molt necessari per a aquest col·lectiu amb necessitats especials.
Fa molt de temps que us esperen. L'antic centre no reuneix les condicions que els usuaris requereixen i mereixem. L'Associació AFATRAM agraïm la feina de les persones que ho han fet possible. Confiem que estigui operatiu com més aviat millor.


Més articles de Economia