Torroella és el municipi català amb més places de càmping

Torroella de Montgrí i l'Estartit és el municipi de Catalunya amb més places de càmping, un total de 15.703 repartides en 10 establiments. El municipi s'ha convertit els darrers anys en una destinació campista de referència a la Costa Brava i a l'Estat Espanyol. 

La crisi turística derivada de la COVID-19 ha provocat que aquests establiments a hores d'ara encara no hagin iniciat la temporada. La intenció és que quasi tots els 10 càmpings del municipi puguin començar a obrir esglaonadament entre el 13 de juny i l’1 de juliol. El primer que té previst obrir és el Medes.

Els càmpings del municipi baixempordanès, que han estat reconeguts sobretot per temes de sostenibilitat i estan situats en indrets declarats per l’ONU com a espai sostenible pel seu model d’integració i ecoturisme, compten amb un protocol de mesures per evitar el contagi.

El protocol ha estat elaborat pel Comitè de Tècnics constituït per l’ICTE en col·laboració amb la Federació Espanyola de Càmpings i Ciutats de Vacances i organitzacions sectorials territorials, empreses del sector, i consensuat amb l’Associació Espanyola de Serveis de Prevenció Laboral, PRL Innovació, i amb els sindicats CCOO i UGT.

Per altra banda l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, en coordinació amb l’EMD de l’Estartit, està enllestint mesures de caràcter econòmic i tècnic, i un pla de promoció per atenuar l’impacte de la COVID-19 en el sector turístic i comercial, i afrontar l’escenari del desconfinament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia