Treballen per a poder habilitar un espai per al dol perinatal, gestacional i neonatal

Treballen per a poder habilitar un espai per al dol perinatal, gestacional i neonatal
Palamós

Data: 23/08/2022

L’Ajuntament de Palamós proposa habilitar al municipi, un espai específic per al dol perinatal, gestacional i neonatal, amb l’objectiu de poder facilitar el dol i l'acompanyament de les famílies que pateixen la pèrdua d'un infant durant l'embaràs o després del part.

Amb aquesta finalitat ja s’ha previst una zona del cementiri de Palamós per a poder acollir aquest àmbit, que donaria suport i reconeixement a les famílies que han patit una pèrdua perinatal, facilitant el dol, i fent visible aquestes pèrdues per millorar-ne també la comprensió que encara en té la societat.

Actualment, els Serveis Tècnics municipals treballen en el disseny d’aquest espai amb el propòsit de poder iniciar l’execució del projecte abans de finalitzar aquest any 2022.

A banda d’aquest projecte també s’ultima el procés per a l’ampliació del nombre de columbaris del cementiri de Palamós, amb 36 nous espais per aquestes sepultures. Aquestes noves unitats se sumarien a les 78 amb les que compta aquest equipament i que ja s’han exhaurit. En el cas del cementiri de Sant Joan es compta actualment amb un total de 20 columbaris, bona part dels quals no s’han ocupat. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia