Avancen amb bon ritme les obres de la nova deixalleria de Calonge i Sant Antoni

Les obres de la nova deixalleria de Calonge i Sant Antoni estan progressant a un ritme satisfactori i es preveu que s'obri al públic a principis de l'any que ve. El projecte s'emmarca dins del concepte de "Smart City" i fer que el municipi sigui més sostenible i respectuós amb el medi ambient complint els objectius que marca l'Agenda 2030.

Les obres de la nova deixalleria de Calonge i Sant Antoni avancen amb bon ritme. La seva construcció es va plantejar degut a les necessitats del servei i l'increment de població, factors que han provocat que l'antiga deixalleria quedés obsoleta i petita, i per tant poder satisfer totes les necessitats del municipi.

L'emplaçament s'està construint en un terreny de 4000 m² i s'emmarca dins del concepte de "Smart City", ja que disposarà de tecnologia en la gestió de tonatge tractat, així com el control d'accés completament automatitzat i remot, el qual permet una gestió més eficient dels recursos municipals i amb menys impacte ambiental. Això farà possible que la deixalleria estigui oberta els 365 dies de l'any, durant les 24 hores del dia.

La nova deixalleria serà un equipament modern i alineat completament amb els objectius de desenvolupament sostenible que preveu l'ONU en la seva agenda 2030, per tant, significarà un salt important en la gestió dels residus d'acord amb l'aposta del govern de Calonge i Sant Antoni per fer un municipi més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

La construcció de la nova deixalleria representa una inversió de gairebé 900.000 euros, els quals estàn finançats per l'Agència Catalana de Residus i recursos propis. Es preveu que l'obra estigui acabada a mitjans de desembre i es pugui obrir al públic a principis de l'any que ve.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia