Palamós atorga la Beca Cooperativa La Equitativa 2019-2020 a un projecte etnològic immoble

Palamós atorga la Beca Cooperativa La Equitativa 2019-2020 a un projecte etnològic immoble
Palamós

Data: 28/06/2019

Inventari del patrimoni etnològic immoble del terme de Palamós és el títol del projecte que ha guanyat la 10a edició de la Beca Cooperativa La Equitativa 2019-2020. 

Aquest projecte treballarà en la identificació i el coneixement dels béns que conformen el patrimoni etnològic immoble de Palamós i incidirà en la documentació i l’enregistrament dels testimonis de les activitats vinculades a aquests béns. 
L’autor és Jaume Badies Mata, arqueòleg i investigador. 

El treball guanyador Inventari del patrimoni etnològic immoble del terme de Palamós és un projecte amb notable interès per al municipi de Palamós pel fet que suposarà la reunió en un únic document de l’inventari dels elements que componen el patrimoni etnològic immoble del municipi. 

La recerca té, a més, la voluntat de centrar-se en l’estudi de la memòria que acompanya aquests  béns, de recollir i documentar els testimonis que sustenten i justifiquen l’existència d’aquests elements immobles. 

El desenvolupament del projecte, que es realitzarà al llarg dels anys 2019 i 2020, comportarà treball de camp i permetrà conèixer l’estat de la qüestió dels elements que constitueixen el patrimoni etnològic immoble de Palamós. 

L’autor del projecte és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona i màster en Museologia i Gestió del Patrimoni Cultural  en aquesta mateixa universitat. Té una àmplia experiència en l’àmbit de la gestió del patrimoni cultural, especialment l’etnogràfic, així com en la recerca. 
La dotació de la Beca és de 3.100 €, i té caràcter bianual; pren el nom de l’antiga societat Cooperativa La Equitativa de Palamós i està organitzada pel Servei d’Arxiu Municipal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia