Villa Laura guanya "La millor Ganxotapa Primavera 2023"

Villa Laura guanya
El restaurant Villa Laura ha estat el guanyador del Ganxotapes Primavera 2023 de Sant Feliu de Guíxols. En aquesta edició, el plat guanyador ha estat compost per una deliciosa brandada de bacallà, quan tots entre tots els participants de la campanya que tastaven diverses Ganxotapes, van decidir que aquest era el millor a través d'una votació.

Aquesta és la tapa guanyadora d'enguany del Ganxotapes Primavera de Sant Feliu de Guíxols. Una deliciosa brandada de bacallà acompanyada per gamba blanca i calamarsons. Un plat que ha fet llepar els dits a més d'un veí i veïna del municipi, i per això ha obtingut la valoració proporcional més alta de tota la resta de tapes participants.

Des del restaurant Villa Laura es mostren satisfets d'haver aconseguit aquest premi local que valora i reconeix els establiments del municipi. I és que això de la creativitat i originalitat se'ls hi dona bé i ja pensen en pròximes propostes per llepar-se'n els dits.

Enguany, entre els 37 restaurants participants del Ganxotapes Primavera, s'han ofert 119 varietats, i s'han acabat servint un total de més de 20.000 gantxotapes. En definitiva, es tracta d'una cita ja consolidada al municipi per tal que els paladars més refinats i els sibarites escullin la millor tapa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia