Les obres del Parc Central de Sant Feliu estan en ple rendiment

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Primera fase en marxa de les obres del que serà el futur Parc Central de Sant Feliu de Guíxols. Fa unes setmanes que va començar l'execució d'aquestes obres que, de moment, s'han basat en la localització i valoració de totes les canalitzacions i s'han iniciat les tasques de plantejament d'on s'aixecarà la graderia.

Les obres han obligat a tancar la major part de la plaça Alabric on hi havia una cinquantena de places d'aparcament per tal que el trànsit de camions i excavadores que treballen en l'arranjament del nou parc puguin circular sense problemes. Amb aquest espai inhabilitat es va poder enderrocar el mur del perímetre de l'Asil Surís que llindava amb la plaça i en poques setmanes es podrà procedir a tirar a terra la paret que dona al carrer Dos de Maig.

Paral·lelament també es treballa la renovació de les connexions del carrer Miquel Surís que s'enllaçaran amb les noves canalitzacions que es van fer fa uns anys al carrer Adén. Tot amb la intenció de posar al dia els serveis d'aquesta zona de la ciutat on durant dècades no s'hi havien fet millores.

Està previst que les obres quedin totalment acabades durant el primer trimestre del 2019. Unes obres que aixecaran en aquest espai la zona verda més gran de la ciutat. L'anomenat Parc Central de 9.300 m2 que permetrà la convivència dels ciutadans que vulguin gaudir d'aquest pulmó verd amb els residents de l'Asil Surís.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Economia