Avancen la quarta edició de la Jornada Speed Dating al 29 de març

Calonge i Sant Antoni organitza una nova jornada d’entrevistes ràpides per trobar feina. 

La jornada Speed Dating enguany tindrà lloc el 29 de març, abans que en les tres primeres edicions. Les bones dades d’ocupació al municipi fan preveure que la temporada d’estiu serà complicada a l’hora de trobar segons quins perfils professionals, motiu pel qual des de l’organització s’ha decidit avançar l'esdeveniment.

Comença l’inscripció d’ofertes de feina per les empreses
Les empreses que ofereixin un lloc de treball ja poden inscriure la seva oferta. Tenen temps fins al 28 de febrer i poden fer-ho online. Un cop s’hagin registrat, s’obrirà el termini perquè els candidats s’hi puguin inscriure i concertar així les entrevistes en les que tinguin interès. Els candidats es podran inscriure a diferents ofertes de treball que siguin del seu interès si reuneix els requisits definits en l’oferta.

Èxit de contractació
Les jornades Speed Dating, que enguany arriben a la quarta edició, s’han consolidat a Calonge i Sant Antoni com una manera efectiva de posar en comú l’oferta i la demanda de feina. Una bona mostra és l’edició 2021, durant la qual s’oferien 104 llocs de treball i es van poder cobrir el 90% d’aquestes ofertes. Un total de 32 empreses i 252 candidats van participar-hi.

L'Speed Dating són unes jornades ocupacionals que es porten a terme des de 2018 al Palau Firal de Sant Antoni, promogudes conjuntament per l'Oficina ACTIVA de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Cambra de Comerç de Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia