L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni posa a disposició dels joves 9 ofertes d'ocupació

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni posa a disposició dels joves 9 ofertes d'ocupació
Calonge i Sant Antoni

Data: 16/03/2018

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, a través del Campus d’Ocupació per a Joves posa a disposició dels joves de 16 a 21 anys 9 ofertes d’ocupació aquest mes de març. Les ofertes d’aquest van destinades a cobrir les places en empreses privades d’ajudant de cuiner, ajudant de cambrer, mosso de magatzem i aprenents de jardiner, de fusteria d’alumini, de manteniment d’electricitat, de manteniment de piscines , de pintura i aïllaments de façanes i d’aprenents de fusteria.
 
Les ofertes es gestionen a través del Campus d’Ocupació per a Joves, un espai de trobada dels joves per a la formació, la orientació i la inserció laboral. Aquest és un dels eixos de treball que s’han començat a desenvolupar del Pla Estratègic d’Ocupació Juvenil. El Campus d’Ocupació és un un espai integral d’orientació,qualificació i millora professional i formativa, una mena de punt de trobada per a joves amb finalitats ocupacionals i de millora de les seves competències, un espai per aglutinar la formació laboral i facilitar l’accés a l’ocupació i la millora contínua a través de cursos, tallers, sortides i visites d’empresa, contacte amb el mon empresarial i educatiu del municipi.
 
Aquest Campus de les Ocupacions també vol ser un lloc generador d’oportunitats i un lloc adient per crear sinèrgies de col·laboració que enforteixin les relacions entre els joves i la resta d’agents socials i econòmics. Aquest Campus tindria entre els objectius establir vincles entre els joves, la comunitat educativa i el teixit empresarial, fomentar l’associacionisme i el mentoring empresarial, entre d’altres.
 
El Campus d’Ocupació per a Joves està impulsat per l’Oficina Activa de Calonge i Sant Antoni, situada al Palau Firal i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia