Millores a l'exterior de l'asil Surís de Sant Feliu

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde

Setmana d'obres de millora de l'exterior de l'Asil Surís de Sant Feliu de Guíxols amb la pavimentació d'un parterre que es trobava força malmès i que ara serà un sòl molt més accessible pels residents.

Els treballs, valorats en uns 3.000 euros, consisteixen en l'aplicació d'una capa de formigó per aplanar el terra. Una obra que, per ràpida i senzilla que sigui, dona un important servei als usuaris de l'asil. A més, es volia acabar abans de setembre per tal que els residents puguin celebrar-hi el tradicional dinar anual a l'aire lliure.

Amb aquesta obra, malgrat ser pròpia de l'àmbit intern de la residència de gent gran, el govern ganxó comença a donar per acabades les feines fetes a l'entorn del Parc Central, estrenat la passada primavera. 

Ara, l'última tasca pendent de fer al Parc Central és l'adjudicació de la caseta destinada al bar. Es vol tenir la concessió redactada abans de finals d'any per poder sortir a concurs. L'exterior ja està reformat per l'Ajuntament, però el concessionari que hi accedeixi haurà de fer-se càrrec de l'interior. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia