El comerç local de Sant Feliu participa en la II Guíxols Shopping Week

INTERVÉ: Alèxia Sánchez, presidenta de l'associació Guíxols Comerç i Turisme.

El coronavirus ha colpejat amb força els comerços d'arreu, sobretot els de proximitat. Per aquest motiu, una quarantena d'establiments de Sant Feliu de Guíxols han participat, del 22 al 28 de març, a la "Guíxols Shopping Week". Una iniciativa que pretén donar un impuls a l'estoc acumulat durant la temporada hivernal i alhora encarar amb energia renovada l'estiu.

La Botiga al Carrer de la Guíxols Shopping Week
Els comerços de proximitat s'han adherit a la "Guíxols Shopping Week", els quals han oferit en el transcurs de la setmana passada multitud de descomptes i oportunitats. La cirereta final fou aquest dissabte 27, quan 23 locals s'han aplegat al Passeig del Mar amb motiu de la "Botiga al carrer".

Bona afluència de públic
El bon temps, que ha acompanyat en tot moment la jornada, ha propiciat una bona afluència de públic, tan local com visitant. A causa de la pandèmia, l'edició s'ha hagut de realitzar a través d'un circuit tancat i amb les mesures de seguretat sanitàries adequades, tals com l'ús constant de mascareta i la distància de seguretat.

Tot plegat, una iniciativa per dinamitzar les botigues ganxones i recuperar a poc a poc la situació comercial d'abans de la pandèmia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia