Calonge prepara diferents projectes d’obres de cara finals de 2022 i principi de 2023

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni té preparats diferents plans d'obres entre finals d'any i principis de 2023. Uns projectes que pretenen restaurar diferents edificis del nucli antic com el Castell, a més de crear noves places al centre del municipi. Les obres també estan pensades per donar lloc a nous espais com el futur centre d'interpretació del vi. 

Calonge viu diversos projectes d'obres que s'han d'iniciar entre finals de 2022 i principis de 2023. Una d'elles és l'última fase de les obres del castell de Calonge, que volen acabar les feines de rehabilitació a l'edifici del s. XVII, rehabilitant també l'antic ajuntament que es convertirà en un espai museístic. Tot això permetrà continuar amb el centre d'interpretació del Massís de les Gavarres per continuar estudiant la importància del massís per la història del territori.

Un altre dels projectes que s'inicien són les obres del Cercle Calongí. L'objectiu és poder tenir un espai que serveixi d'alternativa al castell, creant un aforament per a 130 persones on realitzar diverses activitats lúdiques i culturals.

També permetrà que les sales Fontova i Mundet no quedin tan plens, de la mateixa manera que es vol habilitar un nou espai entre la pista jardí i les edificacions al costat del Fontova, que han entrat en un procés d'expropiació.

Un altre dels grans projectes és el futur centre d'interpretació del vi. Allà es vol obrir també una plaça per canviar el centre antic de Calonge, cosa que augmentarà el temps de les obres.

Allà hi volen situar diverses aules per celebrar seminaris i jornades d'activitats i que les diferents empreses també les puguin fer servir. L'objectiu del consistori és que les obres estiguin enllestides de cara l'estiu de 2023.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia