Mont-ras ha aprovat un pressupost d'1'85 milions d'euros per l'exercici 2020

Mont-ras

Data: 13/02/2020

INTERVÉ: Vanessa Peiró, alcaldessa de Mont-ras

L'Ajuntament de Mont-ras va aprovar aquest gener un pressupost pel 2020 de 1.850.000€, 150 mil euros més que l'exercici 2019, quan va ser de gairebé 1.700.000.

Pel que fa a inversions l'obra més ambiciosa és la construcció de les naus de la futura zona comercial, que més enllà dels comerços també comptarà amb zona verda i zones d'aparcament a banda i banda. 

Una altra de les inversions més esperades pels veïns és la de l'aparcament de davant de l'escola municipal i del pàrquing annex al consistori, que actualment són de sorra. Aquesta intervenció es podrà realitzar gràcies a una subvenció de la Diputació de Girona de 40 mil euros -la meitat del cost total-. L'actuació millorarà l'estacionament al municipi, ja que la zona concentra diversos equipaments municipals com l'Ajuntament, Serveis Socials, l'Escola, la Llar d'Infants, la Biblioteca i el Dispensari Mèdic. 

El projecte de la deixalleria, vinculat a la implantació de la recollida porta a porta que Mont-ras ha d'enfrontar immediatament  també són de les inversions més destacades d'enguany. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política