Amics Internacionals de la Costa Brava, la nova entitat de SOS Costabrava

Intervé: Irene Gisbert, vicepresidenta de SOS Costabrava

SOS Costabrava crea una nova entitat dins l’associació. Amb la col·laboració de residents estrangers que viuen a la Costa Brava han impulsat “Amics Internacionals de la Costa Brava” per contribuir a la preservació dels diferents espais naturals. Entre ells hi ha europeus, nord-americans i sud-americans que se senten part del territori i volen ajudar a la causa per poder protegir els indrets ambientals de la zona. Aquesta nova entitat pot ajudar a SOS Costabrava a obrir noves vies de comunicació.

Des de l’associació ecologista, fan la comparació de la nova entitat amb les brigades internacionals, persones no nascudes a la Costa Brava però que estimen de la mateixa manera el territori

La creació de la nova organització també vol demostrar que els espais són de tots i que la cooperació és la millor forma per preservar els paisatges naturals. La idea és que a través dels seus membres es pugui donar a conèixer més la lluita de l’organització.

La presentació d’Amics Internacionals de la Costa Brava es farà el proper diumenge, en una recollida de residus a la desembocadura del Ridaura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient