ECP es reivindica com l'opció útil d'esquerres el 10N

Palafrugell

Data: 25/10/2019

Intervé: Laura López, candidata d'ECP a les Comarques Gironines

La Candidata d'En Comú Podem a les Comarques Gironines el 10N Laura López es reivindica com el vot útil que pot forçar un Govern d'Esquerres a l'Estat Espanyol que abordi l'emergència social, climàtica i també el conflicte català amb diàleg i sense unilateralismes. López ha començar a visitar les agrupacions locals del partit, com aquesta de Palafrugell, amb l'objectiu d'intercanviar opinions i recollir idees de cara a una campanya electoral que serà curta i intensa.

Laura López té 36 anys i és politòloga. Confia en recuperar l'escó per Girona que el partit va perdre als anteriors comicis, on va ser el primer partit en quedar-se sense representació per menys d'un miler de vots.

Crisi ambiental, social i nacional

Si obté escó a Madrid, López vol posar al debat polític la crisi ambiental i social amb la protecció del medi, polítiques econòmiques respectuoses amb el territori, la derogació de la reforma laboral del 2012 i garantir el sistema públic de pensions.

La candidata no defugirà tampoc la crisi catalana, de qui troba culpes a Madrid i Barcelona amb actituds incendiàries i desgovern. Aposta per reforçar i blindar l'autogovern i crear una taula de diàleg de la que en surti un nou pacte constitucional entre Catalunya i la resta de l'Estat que s'hauria de votar en referèndum. Pel que fa a les preses i presos polítics creu que la millor solució és l'indut.

Condol per la pèrdua de Puig

López va voler recolzar l'agrupació local palafrugellenca després de la pèrdua del regidor Miquel Puig, que va morir aquesta setmana. Va agrair la seva tasca i va donar el condol als seus familiars i amics.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política