El Carnaval farà disparar la facturació de bars, restaurants i discoteques

Intervé: Carlos Tur, Encarregat Restaurant Llevant Platja d'Aro 

Milers de  persones desfilant, un altre grapat de milers que s'ho miren, sopars de colla i ganes de festa fan que el cap de setmana de Carnaval sigui un repte pels treballadors dels locals d'oci i restaurador i una oportunitat de negoci pels seus propietaris. I és que la facturació és de mitjana un 30% superior a la d'un cap de setmana normal.

El sector de la restauració i l'oci nocturn espera amb candeletes aquest 'agost' fred que els representa el carnaval. Un oasi de facturació en temporada baixa que els torna a omplir els locals. De fet, la Fecasarm, una de les entitats més representatives del sector a Catalunya compara el Carnaval amb dates tant assenyalades com cap d'any o Sant Joan.

Per tal d'encabir tota aquesta afluència de persones, hi ha locals, com el Llevant de Platja d'Aro, al rovell de l'ou de la rua, que reorganitzen horaris.

L'administració, conscient que aquest no és un cap de setmana habitual també dóna més màniga als locals, amb entre 30 i 45 minuts més de permís d'obertura respecte l'horari de tancament habitual.Més articles de Carnaval Castell-Platja d'Aro 2019