Taller de Carnaval a la Plaça del Món de Platja d'Aro

INTERVÉ: Albert Rodríguez, centre cívic Vicenç Bou de Platja d'Aro / Judith, colla Els Pimpons

L'espai d'acollida la Plaça del Món de Platja d'Aro ha celebrat un taller de Carnaval per donar a conèixer aquesta festa popular. El centre cívic del municipi treballa des de fa molts anys per acollir i integrar persones que han arribat noves al municipi d'origens, edats i professions molt diverses. Cada any s'organitza un taller de Carnaval per donar a conèixer aquesta festa tan arrelada al poble als nous platjarenc i fer-los partíceps d'aquests dies de gresca. 

Una quarantena de persones han participat a la primera de dues sessions d'aquest taller de Carnaval que és el primer any que el lidera una colla local. Sempre s'havia donat a un tallerista però des del centre cívic ho van traslladar a la Federació de Colles i membres de la colla Els Pimpons es van mostrar voluntaris per impertir el taller.

Dijous que ve acabaran aquests complements. Des del municipi se'ls anima a posar-se'ls durant aquest Carnaval, sobretot el Dijous Gras, festiu al municipi quan els Carnestoltes fan el pregó i després el poble es reuneix en arrossada popular.Més articles de Carnaval Castell-Platja d'Aro 2019