Els resultats de les eleccions deixen fora de l'arc polític a Francesc Ferrer

El president de l'EMD de l'Estartit, Francesc Ferrer s'aparta de la vida política. Després dels mals resultats d'aquestes eleccions municipals, Francesc Ferrer desitja que el nou govern defensi els interessos del poble i que l'Estartit millori.

El president de l'EMD de l'Estartit, Francesc Ferrer s'aparta de la vida política. Els resultats de les eleccions d'aquest 28 de maig no han estat favorables i l'han deixat fora de l'arc polític a Torroella de Montgrí i l'Estartit. Ferrer es presentava per tercera vegada a la presidència de l'EMD, enguany sota el paraigua de Més per l'Estartit- Partit Socialista de Catalunya, però els 134 vots no han estat suficients per revalidar el càrrec. Ferrer espera que el nou govern amb Genís Dalmau de l'Estartit Som Tots-Tots per l'Empordà (LEST) al capdavant millori i faci créixer l'Estartit.

D'aquesta manera, la formació de Francesc Ferrer passa a ser la tercera força política. El 2019, l'actual president es va presentar per Més per l'Estartit - UPM i va obtenir 438 vots.
D'altra banda, Francesc Ferrer tampoc ha tingut sort per formar part del consistori de Torroella de Montgrí. En aquestes eleccions es presentava com a segon de la llista de la formació dels socialistes, però tot i que el Partit dels Socialistes de Catalunya ha entrat a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí només ho ha fet amb un regidor i, per tant, Ramon Moreno serà l'encarregat de defensar els projectes del PSC al consistori. Ferrer assegura que donarà suport amb tot el que faci falta i ara que queda fora de la vida política no té clar si serà de manera temporal o definitivament.

Francesc Ferrer vinculat al món del turisme, es va iniciar a la política local el 2002 formant part del partit de Convergència. Més tard va crear "Més per l'Estartit" i amb aquesta formació es va presentar per primera vegada a la presidència de l'EMD el 2015, l'any en què es va constituir formalment l'entitat. No va ser fins a les darreres eleccions, l'any 2019 que va sortir escollit i ho va fer a través de la llista Més per l'Estartit-UPMcat. L'any passat es va desvincular d'UPM, grup municipal que governa per ara juntament amb ERC a Torroella de Montgrí, per les desavinences i el conflicte sobre el conveni econòmic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política