Ensurt al final de l'espectacle de 'La Sotana' al Festival Salat

El cap de cartell del Festival Salat d'enguany era l'espectacle de 'La Sotana', un programa d'humor irreverent sobre el Barça i el món del futbol que s'emet setmanalment en format radiofònic i que està produït i moderat pel gironí Andreu Juanola, amb els comentaris de Manel Vidal Boix, Joel Díaz i Modgi, i amb Enric Gusó com a tècnic de so.

Tots ells van pujar a l'escenari del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols aquest dissabte, tot i que no tots van baixar d'aquest de la manera desitjada, i és que Manel Vidal va patir un fort mareig que el va fer abandonar la pista i posar fi, així, a l'espectacle.

Un ensurt que va quedar en això, en ensurt. I que la resta de membres del grup es van prendre amb humor, informant al públic que tothom es trobava bé entre riures i ironies. De tota manera, la preocupació i els nervis del moment van obligar a finalitzar el show i la temporada d'aquesta manera. Tanmateix, ja portaven prop de dues hores d'espectacle i gairebé ja estava arribant al seu final.

A través de xarxes socials van agrair l'assistència del públic a Sant Feliu de Guíxols i també a tota l'audiència que els ha escoltat durant la temporada. Ara els toca descansar per tornar amb més forces el mes de setembre. També van afegir que 'estan tots vius'.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat