La Trailwalker tornarà a aplegar solidaritat, esport i superació a les Vies Verdes

Intervenen: Judith Ponce, Sara Gabarrón i Cristina Vidal

La Cristina, la Sara i la Judith encaren aquest cap de setmana un repte esportiu de gran envergadura:  Passar tota la nit de dissabte a diumenge caminant per anar d'Olot a Sant Feliu de Guíxols amb finalitats solidàries. Formen part de les Braves un dels més de 200 equips que enguany participen a la Trailwalker.

La Trailwalker és un desafiament esportiu que consisteix en recòrrer els 100 km de Via Verda entre Olot i Sant Feliu de Guíxols en 32 hores. Es fa per equips de sis persones, quatre corredors o corredores i 2 de suport. Per participar-hi cal recaptar com a mínim 1.500 euros que es destinen a projectes de l'ONG Intermon Oxfam.

Recaptar un mínim 1.500 euros i preparar-se pel repte

En el cas de Les Braves els diners els han recaptat amb una vintena de patrocinis que porten a la samarreta i una festa que van fer amb col·laboració de diferents grups i entitats.

Moltes de les persones que participen a la Trailwalker no són ni professionals de l'esport ni habituals en aquest tipus d'esdeveniments, això sí, per arribar amb garanties al dia 14 d'abril cal preparar-se a consciència.


La importància de la preparació mental

Més enllà de l'element físic, el mental és cabdal per acabar una cu rsa com aquesta. Per això són indispensables les mostres de suport i persones que, sense ser de l'equip, s'uneixen en algun tram del recorregut per ajudar-lo.

Cada any Sant Feliu de Guíxols prepara una autèntica festa a l'arribada, que és als Jardins Juli Garreta. Durant bona part de dissabte, tota la nit de dissabte a diumenge i el matí de diumenge hi ha organitzades activitats a la meta  i són moltes les persones que s'acosten en algun punt del recorregut a donar ànims i suport als i les participants.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports