Palamós aposta perquè els Àngels sigui un Institut Escola

Palamós

Data: 24/06/2021

Intervé: Lluís Puig, Alcalde de Palamós

L'Ajuntament de Palamós proposa que l'Escola d'Educació Especial dels Àngels passi a ser un Institut-Escola i que sigui el Departament d'Ensenyament qui en gestioni el manteniment.

El consistori creu que aquesta formula ajudaria a solucionar les mancances en matèria de manteniment que denuncia la comunitat educativa del centre. L'Ajuntament, argumenta que l'Escola d'Educació Especial dels Àngels rep alumnat de diversos municipis de la comarca i que demana corresponsabilitat a les altres administracions per les despeses de manteniment del centre.

L'Alcalde de Palamós Lluís Puig ha explicat que s'ha treballat en aquest sentit en el marc del Consell Comarcal però que encara no hi ha res concret sobre la taula.

El consistori creu que la Formula Institut-Escola seria la més lògica i permetria que no hi hagués cap dubte sobre quina administració ha de fer les coses.

La Comunitat Educativa de l'Escola d'Educació Especial dels Àngels denuncia que està infradotada a nivell de recursos i personal i en culpa tant la Generalitat com els ajuntaments dels municipis dels quals procedeix l'alumnat del centre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat