Una cinquantena de colles participen en la Gran Rua de Palamós

Data: 12/02/2024

On també van patir per la pluja va ser a Palamós. La Gran Rua de Carnaval va sortir més tard del previst i es va escorçar el recorregut per no allargar la desfilada. Hi van participar 53 colles.

Després que divendres l'Associació de Carnaval de Palamós mantingues el dia de la Gran Rua el dissabte, la pluja va endarrerir l'hora de sortida i fins a un quart de sis no va començar la desfilada, en unes quasi dues hores de retard. A més, el recorregut es va escurçar. La sortida de carrosses i comparses es va fer des de l'Avinguda Lluís Companys i la va encapçalar Els Pirats i el rei i la reina Carnestoltes d'enguany la Cris&Love de Les Arreplegades i Toni Hendrix de Kins20. En total van participar una cinquantena de colles que van poder gaudir i lluir els seus balls, carrosses i comparses pels carrers de Palamós.

El diumenge a la nit es va fer el show del concurs d'exhibició de carrosses i comparses a la nau dels 50 metres. Un acte presidit pel rei i la reina del carnaval d'enguany acompanyats dels membres de Les Arreplegades. En total, durant l'acte es van fer 27 actuacions i finalment es van lliurar els premis de la gran rua de dissabte. 

Finalment, el primer premi de vestuari se'l va endur la Colla Nimfes. En la categoria de coreografia va guanyar la colla els Incombustibles. La millor carrossa va ser per la colla Xerinola, la millor plataforma decorada va ser per la colla els Passats de Voltes.