Comença la Festa Major de Palafrugell amb alguns canvis pel públic juvenil

Data: 16/07/2021

Ja ha començat la Festa Major de Palafrugell. El darrer dia 15 de juliol va ser la inauguració i durarà fins al dimecres 21 del mateix mes. El programa d'aquest any es basa en un conjunt d'activitats culturals per a la gent gran i als infants, cosa que deixa excloses les activitats de la nit jove per prevenció de la Covid-19.

Divendres 16 va dedicar-se als dos actes culturals més destacats a la Festa Major. L'exposició de Joan Aliu Puig i la presentació del volum 27 dels Quaderns de Palafrugell "L'edat d'or del periodisme a Palafrugell".

Els següents dies també es faran activitats com concerts al teatre per recaptar diners que aniran destinats al Centre de Distribució d'Aliments, el concert Sardoxou a càrrec de la Cobla contemporània i un concert pensat per Joventuts Musicals de Palafrugell que servirà com a homenatge per les víctimes de la Covid-19. També es realitzarà l'espectacle Remember Show pels més petits de la casa.

La situació d'emergència sanitària provocada per la Covid-19 fa i farà que els joves siguin els més perjudicats de tots, ja que l'Ajuntament ha decidit ajornar els actes i concerts dedicats al públic juvenil, ja que actualment és la part de la població que es veu més afectada per la malaltia. 

A hores d'ara s'està buscant una nova data que estaria emmarcada entre els mesos de setembre i octubre, per tal que els joves puguin gaudir de la seva part de diversió, encara que sigui més tard.