Festa Jove la primera nit de la Festa Major de Platja d'Aro 2020

Data: 13/08/2020

INTERVÉ: Marjan Mir, jove implicada en l’organització de la Nit Jove // Gerard Llandrich, Tècnic de Joventut de Platja d’Aro

Aquest dimecres ha començat la Festa Major de Platja d'Aro. Una Festa Major que ha aconseguit reinventar-se i sobreviure en aquest estiu 2020. L'inici de la programació coincidia amb la celebració del Dia Internacional de la Joventut. Per aquest motiu, moltes de les activitats de la jornada han estat dedicades específicament als adolescents. És el cas de la Nit Jove, que es va celebrar la nit d'aquest dimecres a la zona de la Masia Bas. L'objectiu de la festa és que tots els joves s'hi sentin representats. Per tant una celebració inclusiva en què hi van participar diversos col·lectius del mateix municipi i dels voltants. Els encarregats de posar a to la festa van ser l'emissora Som Reggae, Dj Evelyn i l'Orquestra Maribel.

La regidora de Joventut de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró ha estat l'encarregada d'impulsar molts dels actes celebrats durant aquesta jornada més dedicada a la joventut. Però no ho ha fet sola, en l'organització hi ha col·laborat una vintena de joves que s'han organitzat com a col·lectiu i han treballat amb xarxa.

La Festa Major d'aquesta edició covid compta amb una vintena d'activitats. Totes adaptades a les circumstàncies actuals: gratuïtes, a l'aire lliure i amb aforament limitat. No s'ha d'oblidar però que la majoria d'activitats requereixen entrada prèvia.
La celebració va començar el 12 d'agost i s'allargarà fins al diumenge dia 16.