Torroella de Montgrí enceta la Festa Major amb l’improshow

Data: 23/08/2020

INTERVÉ: Roser Font, regidora de cultura i festes

Aquest dissabte ha començat la Festa Major de Sant Genís a Torroella de Montgrí. La festa s'ha inaugurat amb l'Impro Side Story, un espectacle pensat per fer gaudir tant a grans com a petits. El show de la companyia d'improvisació teatral i musical va actuar al Passeig de l'església, un espai on se celebraran molts dels actes d'aquesta festa major tan atípica.
Després d'uns mesos treballant per readaptar la Festa de Sant Genís a la nova normativa, l'ajuntament ha apostat per la cultura segura i ha mantingut els actes principals, adaptant-los a la nova situació sanitària.

Malauradament aquest any s'han hagut d'anul·lar totes aquelles activitats que es celebraven a la plaça de la Vila per tal d'evitar aglomeracions. Tampoc s'han fet correfocs, ni cercaviles, ni s'han muntat les fires d'atraccions. D'altra banda, actes com els gegants, han aconseguit sobreviure, ja que han canviat de localització per adaptar-se a les mesures de seguretat.
Un altre dels actes que s'ha hagut de cancel·lar són les Barraques tot i que les entitats que les organitzaven s'han espavilat per no quedar-se de braços plegats.

Torroella és un dels pobles de Catalunya amb un pressupost més alt dedicat a la cultura. I des de bon principi l'ajuntament torrellenc estava disposat a cenyir-se a les mesures que fessin falta per tal de poder celebrar la festa del municipi.
La Festa Major de Torroella s'allargarà fins al 27 d'agost.