La Festa Major de Pals arriba amb un programa ple d'activitats per tots els públics

Data: 03/08/2021

INTERVÉ: Nacho Ribas, membre de Splash Slide i Eva Safont, regidora de festes populars de Pals


El passat divendres 30 de juliol, va començar l'esperada Festa Major de Pals per a tots els ciutadans i ciutadanes del municipi. 

La pluja va fer acte de presència a les activitats de la tarda, obligant a canviar d’ubicació alguns dels espectacles. Però va respectar les activitats de matí. Una de les més destacades va ser el tobogan aquàtic que es va fer diumenge. Una activitat divertida que va entusiasmar a petits i grans. 

Aquest any, l'Ajuntament ha contribuït per tal de garantir la seguretat durant totes les activitats que es vagin realitzant al llarg dels dies que es mantingui l'esdeveniment. L'objectiu amb el qual es basa la seguretat ha fet que es compleixin tots els requisits de prudència i distància social pel que fa a la covid-19.

La programació d'aquest any compta amb un seguit d'activitats molt variades i per a tots els públics. S’ha de tenir en compte que es necessiten entrades per poder realitzar-les, ja que l’aforament és limitat. Divendres 30 de juliol van realitzarse actes com la presentació del llibre de Rogeli Nieto-Márquez Mascort, la Llegenda de Pals, el Pregó de Festa Major i la Nit de Quermània.

El darrer dia va realitzarse un Scape Room exterior, una presentació de Ofici Solemne amb la Coral Indika, una visita guiada pel nucli antic i la Nit de Brunel.

L'1 i 2 d'agost van programar-se menys activitats com l’esmentat  tobogan aquàtic, un concert de tarda-nit i una exhibició de màgia.

Per acabar, aquest dimarts s’ha preparat un concert d'Havaneres, a càrrec del grup Port-Bo.

Un any més la Festa Major de Pals ha fet gaudir d’aquests dies a tothom que s’ha apropat a l’esdeveniment i d’aquesta manera s’han generat més ganes i expectació pels anys vinents, per tal de programar noves i originals activitats properes per poder seguir oferint.