Palafrugell hi torna amb el Carnaval A...típic de la Tustarrada

Palafrugell hi torna amb el Carnaval A...típic de la Tustarrada

Data: 07/02/2019

Després de l’èxit de l’any passat, el dissabte 2 de març la Tustarrada repeteix la celebració del Carnaval A-típic a Palafrugell.

La segona edició d'aquesta activitat consisteix en una cercavila pels carrers més cèntrics de la vila oberta a la participació de tothom. De nou demanen que que la gent vagi disfressada, sense temàtica concreta. Dalt de la carrossa de la colla organitzadora hi haurà Marc Dunjó, conegut com a DJ Sek puxant amb 8.000 w de so.  En diferents punts estratègics del circuit es faran jocs populars i divertides activitats grupals.  

La sortida es farà des de la plaça del Sol, passant pels carrers Torres Jonama, plaça de l’Església, Cavallers i acabant al Mercat del Peix on es farà una festa Holi a la ‘catalana’, que substitueix la tradicional pols de colors per una pluja de confetti per tots els participants.

La Tustarrada, una colla històrica
La Tustarrada és una colla carnavalesca molt arrelada al poble i als carnavals gironins. Participa en festes carnavalesques des de l’any 1950 i en especial a les Festes de Primavera de Palafrugell, com a part organitzativa de diferents activitats.

L’any 2018 després de participar durant dècades en altres carnavals de la comarca i la Garrotxa la Tustarrada decideix estrenar aquesta activitat per convidar a qui ho desitgi a sortir a una rua de carnaval alternativa a les grans rues de la zona.

L'Ajuntament de Palafrugell dóna suport a l'activitat en la que hi col·laboren empreses i entitats de la vila. Totes les bases i informació de participació es troben detallades a les  xarxes socials de la Tustarrada, Instagram i Facebook.Més articles de Carnaval Baix Empordà 2019