James Blunt toca la fibra al públic de Cap Roig

Palafrugell

Data: 06/08/2018

Nit màgica i entranyable a Cap Roig. El cantautor anglès James Blunt va demostrar ser un artista complet capaç de tocar diversos gèneres amb gran delicadesa i de saber arribar a les emocions dels assistents: de la mateixa manera que amb una cançó podia posar la pell de gallina als seus seguidros, al cap de pocs instants els podia fer riure amb el seu castellà divertit i no gaire reeixit. 

Amb un "Bona nit Cap Roig!" efusiu, Blunt donava pas a una hora i mitja intensa de concert amb temes de tots els seus treballs des del primer "Back to Bedlam" fins al recent "The afterlove" i en els que va tocar tots els pals. En una cançó podia recordar el dia del seu casament amb "Time of our lives" i a la següent alçava el públic contra Donald Trump amb "Someone singing alone" per tornar a tocar la fibra amb la lacrimògena i celebrada "Goodbye my lover". Pel que fa a estils, més o menys el mateix: amb un gran pes del pop més melòdic al llarg del recital, l'exsoldat britànic va passar pel rock psicodèlic de "So Long Jimmy", el house més comercial d'"Ok", o els ritmes estiuencs de "Postcards" o "Stay the night".

Tot això en una nit en la que no van faltar els temes que des de 2004 l'han consagrat com un referent per públic i crítica. Cançons com "High", "You're beautiful", "1973", "Bonfire heart" o aquest "Wisemen". 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura