Set baixempordanesos es presenten a les primàries de Junts per Catalunya a Girona pel 14-F

Ja pràcticament només queden dos mesos per les eleccions al Parlament del 14-F i els partits polítics comencen a moure fitxa per a l'elaboració de les llistes electorals a cada una de les quatre circumscripcions catalanes. En el cas de Girona, Junts per Catalunya porta a votació aquesta setmana els quatre primers llocs de la seva llista

S'hi han presentat vint-i-un noms, amb setze homes i cinc dones. Entre elles hi ha les candidates que sonen amb més força: les gironines Gemma Geis i Marta Madrenas. A tot això, s'han presentat set representants del Baix Empordà per optar a encapçalar la llista. 

Són l'alcaldessa de Bellcaire d'Empordà, Cecília Barnosell, la mont-rasenca Begonya Montalbán, el calongí Carlos Campmajó, els bisbalencs Xavier Font i Josep Maria Plaja, Salvador Ribot de Santa Cristina d'Aro i també Jordi Torres, de Platja d'Aro. A més a més, diversos càrrecs electes de la formació independentista a la comarca s'han posat a disposició del partit sense entrar a votacions. 

Ara, els afiliats de Junts per Catalunya a la Vegueria de Girona poden votar aquest cap de setmana d'un a tres noms . Les quatre persones amb més suports seran proclamades automàticament candidates a les llistes i l'ordre només es podria veure alterat per garantir la paritat exigida i, si s'escau, la distribució en cremallera. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política