El Nadal Shopping es consolida amb la seva 4a edició

El Platja d'Aro Nadal Shopping ha tornat a convertir l'Avinguda S'Agaró en una petita ciutat de Nadal ideal on comprar productes artesanals i de temàtica nadalenca. També s'ha complementat amb diverses activitats i els nens i nenes han pogut conèixer al Pare Noel i entregar les cartes als patges reials.

El Platja d'Aro Nadal Shopping es consolida com el mercat nadalenc del municipi amb la seva 4a edició, convertint l'Avinguda S'Agaró en una petita ciutat de Nadal.

Està organitzat per l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró amb l'objectiu de dinamitzar el comerç tradicional i local i fomentar la gastronomia i el turisme de la vila durant aquesta època de l'any.

La celebració d'aquest mercat nadalenc ajuda als comerciants a visibilitzar els projectes i productes fets artesanalment.

El mercat s'ha complementat amb diverses activitats per a tota la família i en especial centrades als nens i nenes on han pogut conèixer al Pare Noel i també escriure i entregar la carta a la Bústia Reial amb l'ajuda dels patges reials.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura