Uns brètols trenquen vidres de cotxes la nit de Halloween a Castell d'Aro

Uns brètols trenquen vidres de cotxes la nit de Halloween a Castell d'Aro
Castell d'Aro va ser víctima de bretolades la nit del 31 d'octubre coincidint amb el Halloween. Almenys set vehicles estacionats als Carrer del Sol i Nou Roquissar van aparèixer amb els vidres trencats o esquerdats entre la una i dos quarts de dues de la matinada.

Fonts de l'ajuntament apunten que la Policia Local i els Mossos d'Esquadra ja podrien tenir identificats entre dos i quatre joves que podrien ser-ne responsables, tot i que de moment no hi ha detinguts. En total s'han posat 7 denúncies, 5 a la Policia Local i 2 als Mossos d’Esquadra, per danys a vehicles i contra la propietat. 

Preventivament, ja hi havia activat un preavís policial perquè l'any passat ja s'havien llançat ous a la via pública coincidint amb el Halloween, però enguany les bretolades han anat en augment causant la indignació de desenes de veïns del poble. 

El tinent d'alcalde de Castell-Platja d'Aro, Maurici Jiménez, considera que s'ha anat "de bromes massa pesades a bretolades greus" i assegura que des dels cossos de seguretat i l'àrea de joventut treballaran per "sancionar, reeducar i prevenir" perquè no es tornin a repetir fets similars. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat