Platja d'Aro acull la Copa Catalunya de Body Building i Fitness

INTERVÉ: Nino Pérez, Vicesecretari de la Federació Catalana de Bodybuilding

El palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro va rebre aquest diumenge els cossos més musculats i ben definits de Catalunya. La Copa Catalunya de Bodybuilding i Fitness va comptar amb 160 atletes que buscaven el reconeixement en l'últim campionat de la temporada. 

Fins a 19 categories segons sexe, pes, alçada i modalitat, com body fitness, body classic o culturisme, per exemple, es van disputar al pavelló platjarenc. En elles es valoraven diversos aspectes dels cossos dels participants i es premiaven les proporcions idònies. 

Els atletes, amb una gran representació de les comarques gironines, posaven en escena d'aquesta manera el fruit del dur treball a base de gimnàs i dieta. Les diferentes categories permeiten, a més, que hi tingués cabuda tothom: des dels que van començar fa cosa d'un parell d'anys fins als que hi han dedicat tota una vida. 

Els primers classificats de cada categoria van rebre beques per poder participar al Campionat d'Espanya que es disputarà a Albacete el 20 i el 21 d'octubre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports