La temporada de casaments depèn del juny per salvar-se amb certa normalitat

INTERVÉ: Clàudia Torrellas, La Clau Events & Weddings

Afectacions evidents al sector dels casaments com a conseqüència del confinament. Això sí, si es torna a una relativa normalitat que permeti les celebracions previstes a partir del mes de juny els canvis seran menors. Per contra si el juny es perdés, els futurs matrimonis i els organitzadors de les cerimònies haurien de fer mans i mànigues per quadrar el calendari.

Els mesos per excel·lència per casar-se són el juny i el setembre i el dia rei de la setmana el dissabte. Els promesos es mostren reticents a anar més tard de l'octubre i aquest 2020 encara tindrà cabuda per a gairebé tothom si el juny no es perd. 

Si agafem com a exemple l'empresa La Clau Events & Weddings de Palafrugell, que per enguany té cap a una quarantena d'esdeveniments programats, ens trobem amb deu cerimònies que havien de tenir lloc entre l'abril i principis de juny. De moment, vuit s'han mogut a finals d'agost, setembre i principis d'octubre i en una altra la parella ja ha optat pel 2021 per falta de disposició de l'espai desitjat. 

Si s'allarguen les restriccions, tot el que estava fixat per al juny ja pràcticament no comptarà amb més dates i se n'haurà d'anar a la primavera de l'any que ve. El 2020 pintava com el millor any del sector en temps. Al Baix Empordà, alguns dels espais més sol·licitats per a casar-s'hi se n'anaven perfectament a les vuitanta cerimònies. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat