El Dia Internacional dels Ocells, una jornada de celebració al Parc dels Estanys

El Dia Internacional dels Ocells s'ha viscut amb entusiasme a Platja d'Aro. L'entitat Natura Sterna ha organitzat diferents activitats durant el matí per explicar la fauna que hi ha a l'espai natural i ressaltar la importància del Parc dels Estanys com a pulmó natural a Platja d'Aro. Aquest ha estat l'onzè any de la celebració i permet a Natura Sterna explicar les activitats que fan i enviar el missatge de per què és tan important lluitar per preservar els espais naturals urbans.

El Grup Natura Sterna ha celebrat el Dia Internacional dels Ocells amb una jornada plena d'activitats al Parc dels Estanys. Un dia on s'ha organitzat una visita explicativa sobre el parc, un taller per aprendre com s'anellen els ocells i també diferents parades d'entitats i iniciatives que treballen per la sostenibilitat i preservació de l'entorn natural. El dia és especial per l'entitat i el municipi, ja que es commemora l'aniversari del Parc dels Estanys, el pulmó natural principal de Platja d'Aro.

Durant l'any, per l'espai natural hi passen més de 250 espècies d'aus. A l'estiu i en època de nidificació també s'hi poden veure martinets, cabussets i ànecs cullerots. La celebració del Dia Internacional dels Ocells és el dia més esperat per Natura Sterna per ensenyar la feina que fan durant l'any i explicar el seu missatge.

Durant tot el matí, veïns i visitants s'han passejat pel parc amb l'expectativa de conèixer tots els seus racons i les activitats de la jornada

A banda de les sessions més explicatives, al parc també s'hi han exposat pintures i dibuixos d'ocells, mostrant la implicació de la ciutadania en un dia com aquest.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient