Palafrugell tanca el jacuzzi de la Piscina Municipal

La situació d'excepcionalitat per la sequera està obligant els municipis a prendre mesures. A Palafrugell, han optat per tancar el jacuzzi de la piscina municipal, a causa de no ser un element indispensable i pel seu cost energètic. També han posat recordatoris a les dutxes perquè els usuaris intentin estalviar l'aigua.

Davant la situació de sequera, la Piscina Municipal de Palafrugell ha decidit tancar el jacuzzi. Aquesta és una de les mesures que ha pres el consistori per combatre la manca d'aigua i també reduir la despesa energètica municipal.

Ho justifiquen perquè el jacuzzi no és un element de primera necessitat per la ciutadania ni tampoc un dels més indispensables a l'equipament esportiu. Des de l'Ajuntament no s'ha posat data per tornar-lo a posar en funcionament perquè la situació de sequera arreu del territori és molt preocupant.
És per això que demanen consciència a la ciutadania i que apliquin a la piscina els mateixos hàbits que a casa seva.

Actualment, l'estat de les reserves d'aigua als embassaments es troba al 17% i l'Agència Catalana de l'Aigua ja ha declarat la situació d'excepcionalitat a les localitats del país amb més població.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient