Santa Cristina d’Aro celebra el Gran Festival del Reciclatge

El reciclatge va ser el protagonista de dissabte a la tarda a Santa Cristina d'Aro. La jornada va comptar amb espectacles infantils i jocs familiars fets a partir de peces reutilitzades. L'objectiu de la tarda era donar a conèixer el sistema porta a porta que s'implementarà al municipi a partir del dia 1 de desembre.

Santa Cristina d'Aro ha celebrat el Gran Festival del Reciclatge. Durant tota la tarda de dissabte, laplaça Baldiri Reixach ha estat la seu d'un inflable i diferents jocs familiars fets a partird'objectes reciclats, que han captat l'atenció de grans i petits. El motiu d'aquesta jornada és la implementació del sistema de recollida porta a porta a partir de l'1 de desembre al municipi. Un sistema que permet gestionar millor les deixalles generades pels ciutadans.

Aquesta implementació es realitzarà després d'estudiar les eines amb les que compta el municipi i després de conversar amb altres localitats que ja l'han dut a terme.

El dia també ha servit perquè els ciutadans poguessin solucionar els dubtes sobre el porta aporta, per transmetre que el sistema és senzill. També es podien consultar els dubtes sobre el nou sistema de la deixalleria municipal. La festa del reciclatge també ha volgut ser un missatge pels més petits, amb tots els jocs que sorgien a partir d'elements reciclats.

A la zona també s'hi ha instal·lat dos espais on els veïns podien portar objectes trencats i allà hi feien la reparació. D'aquesta manera, es feia èmfasi en la importància d'intentar arreglar el que ja tenim abans de comprar un producte nou.

Des de l'ajuntament creuen que la ciutadania contribuirà a la implementació del porta porta, per aconseguir millorar la gestió de deixalles i contribuir a la preservació de l'entorn.

Durant la tarda també s'ha repartit xocolata calenta amb fruita i s'ha organitzat un espectacle familiar, a càrrec dels Coloraines. D'aquesta manera, el que es volia aconseguir era apropar el porta a porta als veïns i explicar als més petits de casa la importància de reutilitzar i reciclar el material.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient