La neu s'ha fet notar breument a la Costa Brava

L'onada de fred que ha afectat a tot Catalunya i va fer activar l'alerta del pla Procicat per les baixes temperatures no ha registrat cap incidència destacada, però si ha portat flocs de neu anecdòtics en alguns municipis de la Costa Brava com Begur i Torroella de Montgrí.

L'onada de fred que va començar aquest cap de setmana a Catalunya i va fer activar l'alerta del pla Procicat per les temperatures mínimes extremes no ha tingut incidències destacades.

La neu s'ha fet notar tímidament a primera hora del matí en alguns municipis de la Costa Brava com és el cas de Begur sense arribar a quallar.

En aquestes zones a línia del mar que nevi és gairebé un fet anecdòtic i, fins i tot, pot ser un problema per les vies de comunicació terrestre com són les carreteres o autopistes, ja que normalment els pobles de costa no estan preparats per fer front a aquest fenomen meteorològic.

A Torroella de Montgrí també s'han pogut observar breument alguns flocs de neu que han emblanquinat el Castell del Montgrí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient